Clipso Specific

Clipso Antibacterial

Разработен съвместно със швейцарската компания Ciba Speciality Chemicals. В съставът на тъканта се съдържа безвреден за човекът антимикробен и антибактериален препарат наречен “INVASAN”. Даденият препарат, който се съдържа в молекулярната структура на тъканта Clipso е нанесен с помощта на ултравиолетово излъчване. Антибактериалната повърхност е предназначена за използване в болници, операционни зали, лекарски и зъболекарски кабинети и намалява разходите за специална антибактериална обработка на едно помещение. Този тип опънати тавани и стени отговарят на най-високите хигиенни стандарти със съответните сертификати.

Clipso Nostain

Clipso Nostain е нов продукт, който позволява дори най-трудните петна да бъдат отстранени само с влажна кърпа, като например кафе, кетчуп домати и др. Опънатите стени и тавани ще останат в отлично състояние, като че ли току-що са сложени. Препоръчва се oсобено за места с висок риск от петна, като например училища, детски ясли, фабрики, кухни, детски спални и др.


Clipso Nosweat

Материята е водоустойчива и предотвратява петна и замърсявания като течности и прах не се задържат към нея.Тази водоотблъскваща материя на Clipso е изключително подходяща за басейни, бани и други мокри помещения. Clipso NOSWEAT предотвратява събирането на плесени бактерии и мухъл и създават една по-здравословна и безопасна среда.

« продукти

Галерия