Защо Clipso?

Опънати тавани Clipso представляват сами по себе си високотехнологичен продукт- тъкан от полиестерни влакна с полиеританово покритие – с ширина от 5 м., която позволява без снадки да се покрие практически всяко едно помещение. скриват тръби,. . .
Филтър:  
Информация
Обекти
Account club Burgas
Информация
Обекти
Adidas
» Adidias
Информация
Обекти
Bar Mood град София
Информация
Обекти
Casino Palaz Пловдив
Информация
Обекти
Club 147 Пловдив е лицензиран професионален снукър и билярд клуб.
Информация
Обекти
Най-новото и модерно парк кафе в град Хасково, съчетаващо стил, комфорт, неповторима обстановка и възможност за забавления и отдих.
Информация
Обекти
Club Marrakesh град Перник
Информация
Обекти
Club Nero е заведение намиращо се в град Перник
Информация
Обекти
Club Pasha е диско бар с разнообразна музика и програма. Интериорът и обслужването в бара са на ниво, като основна причина за това е фактът, че клубът държи и цени качеството ! Club Pasha се намира в центъра на град Пловдив и центъра на Стара Загора
Информация
Обекти
Club Vog Пловдив
Информация
Обекти
Coffee club Avenue Сливен
Информация
Обекти
Coffee club Burgas Бургас
Информация
Обекти
ЕЛ ООД е изградила магазин-showroom на площ от над 1300м2. Магазинът се слави с най-компетентното и професионално обслужване в региона.Консултант-продавачите ежегодно повишават своята квалификация,посещавайки специализирани технически курсове и изложения в Италия, Германия, Испания, Англия
Информация
Обекти
Естерхази Бар съчетава модерния си изчистен интериор със стилни кулинарни предложения и локация, която дава възможност да сте “на една крачка от всичко”. Нашата цел е да Ви посрещнем в приятелска атмосфера и да предложим чаша ароматно кафе, освежаваща напитка от прясно изцедени плодове, лек и здравословен обяд или вечеря и елегантни изискани десерти. Стилният и изящен интериор е изцяло подчинен на идеята за удобство в динамиката на големия град - нашите прясно изпечени Френски кроасани за закуска; Бейби октоподи със сос гуакамоле на обяд или вечеря със Стек от риба тон без съмнение ще Ви откъснат от напрегнатия ритъм на съвременна София. За да изчакате вечерния трафик с усмивка и в приятелска компания, Ви посрещаме на бара с изключителна селекция алкохолни напитки, бели и червени вина, розета, цигари на Philip Morris, пури и приятна музика.
Информация
Обекти
Face to Face град Пловдив
Информация
Обекти
Havana Bar град Плевен
Информация
Обекти
INFI club Пловдив е нощен бар разположен в центъра на Пловдив
Информация
Обекти
Joy Station
Информация
Обекти
La Cubanita
Информация
Обекти
Magnet Club Добрич
Информация
Обекти
Maxi Club
Информация
Обекти
Metta е кратка дума с необятно значение. В превод от Пали, metta значи приятелство, обич, добронамеренст, отзивчивост, разбиране. Всички тези чувства са част от любовта, която metta назовава – любов без притежание и обсебване, без очаквания и условия. Овладяването на metta, на безрезервната любов към себе си и всички останали, ни позволява да открием, че усещането за aбсолютна хармония и щастие е постижимо за всеки един от нас. Mettasense е място, създадено да обединява хора на различни възрасти, с различни професии и интереси, водени от едно и също желание - да подобрят качеството на живота си, да придадат точно толкова „вкус” на ежедневието, колкото им е необходимо, за да се чувстват жизнени, уравновесени и щастливи. Когато прекрачите прага на Mettasense се озовавате в едно стилно пространство, където преобладават белия цвят и светлото дърво. В комбинация с много светлина, те създават усещане за свобода, пространство и чистота. Естествените материи и меките тонове отпускат сетивата и носят топлина и уют. Mettasense предлага разнообразие от стилове и нива на йога, терапевтични процедури, приветлив екип от йога учители и обслужващ персонал, удобни съблекални с душ кабини и гардеробчета с индивидуално заключване, уютна зона за почивка и приказна японска градина. Mettasense подобрява живота ви като допринася за постигане на по-добро здраве, себепознание и възприемане на света, и води към вътрешно равновесие, жизненост и духовно усъвършенстване. Mettasense връща усмивката, приключенския ви дух и любовта.
Информация
Обекти
MODERNO club Плевен
Информация
Обекти
Разположен в самия център на столицата, клубът е отлично място за концерти на най-актуалните изпълнители, специални промоции, корпоративни мероприятия, ревюта и забавления от най-висока класа. Заведението е разположено на две нива – партер и ВИП балкон, като общият капацитет е над 1000 души. Обособени са две лобита на първо и второ ниво, а баровете са общо четири. Клубът е с ултра модерен дизайн и е оборудван с уникална за мащабите на България озвучителна, осветителна апаратура и специални ефекти, съобразени с всички най-съвремени изисквания на европейските стандарти. На сцената е монтиран огромен LCD екран с площ 30 кв.м., както и множество други мултимедийни екрани, разположени във всички точки на заведението, включително и на входа.
Информация
Обекти
Raffy the Club
123